Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوده فراهانی با بیان اینکه ایده راهپیمایی ۲۲ بهمن مبتنی بر تفکر جبهه مقاومت است، گفت: انقلاب اسلامی با نفی تحجر و غربگرایی پا به عرصه گذاشت.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، اسماعیل نوده فراهانی شب گذشته (دوشنبه 21 بهمن) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی به بررسی دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در خلال این سال ها پرداخت و گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ملت ایران دین خود را در عرصه های گوناگون ادا کرده و مسئولیت های خود را به پیش برده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جامعه شناس و پژوهشگر اجتماعی با بیان اینکه ایده راهپیمایی 22 بهمن مبتنی بر تفکر جبهه مقاومت است، گفت: انقلاب اسلامی با نفی تحجر و غربگرایی پا به عرصه گذاشت و زمانی که مردم در نظام اسلامی به صحنه می آیند دشمنان ایران پس می روند.

 

در ادامه این برنامه خبری محمدمهدی اسماعیلی، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه 22 بهمن در 41 سال گذشته نقطه وحدت آفرین در کشور است، گفت: راهپیمایی 22 بهمن پیش زمینه حضور پرشکوه مردم در انتخابات پیش رو است.

 

اسماعیلی با اشاره به نقشه های آمریکا برای برهم زدن نظم و به آشوب کشیدن نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: امریکا فکر کرده بود با ترور سردار سلیمانی می تواند در نظام جمهوری اسلامی ایران اخلال ایجاد کند و از این طریق به نظام اسلامی ضربه بزند.

 

وی خاطرنشان کرد: حضور ده ها میلیونی ملت ایران در مراسم تشییع شهید سردار سلیمانی تهدیدها را از بین برد و همیشه در 41 سال گذشته حضور مردم محاسبات دشمن را به هم ریخته است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 22 بهمن راهپیمایی22 بهمن 22 بهمن نظام جمهوری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سازمان ملی سنجش تشکیل شد؟

سازمان ملی سنجش با ابلاغ حکم رئیس جمهور برای سرپرست این سازمان به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «در آزمون استخدامی شرکت کردیم و به مشکل خوردیم اما نمی‌دانیم به کجا باید شکایت کنیم سازمان سنجش یا جهاد دانشگاهی؟»؛ «برای برگزاری آزمون وکلا هر روز یک خبر منتشر می‌شود، ما نمی‌دانیم اخبار صحیح را از کدام منبع پیگیری کنیم؟»؛ «چرا یک نهاد واحد مسؤول برگزاری و پاسخگویی درباره تمام آزمون‌ها نیست؟».

اینها فقط چند سوال از هزاران سوالی است که داوطلبان آزمون‌های مختلف می‌پرسیدند؛ تا اینکه شورایعالی انقلاب فرهنگی دست به کار شد و اعضای این شورا بحث تشکیل سازمان ملی سنجش را به صورت رسمی در جلسات مطرح کردند، کمیته‌ای هم برای تدوین اساسنامه این سازمان تشکیل شد.

اما سوال برخی این است که چرا باید سازمانی به صورت ملی در حوزه سنجش و ارزشیابی فعالیت کند؟ عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی پاسخ این سوال را اینگونه می‌دهد که در گام دوم انقلاب اسلامی، امر پایش کیفیت و ارزیابی از عملکردهای آموزشی بر پایه استانداردها ضروری است، پس یک نهاد فرابخشی باید گامی رو به جلو در راستای تصمیم عملی برمی‌داشت تا تعدد دستگاه‌های متولی مانع از نگاهی یکپارچه و منسجم به حرکت عمومی آن در کشور نشود.
سعیدرضا عاملی عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی هم الزام تشکیل سازمان ملی سنجش را اینگونه بیان می‌کند که تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور با هدف استقرار نظام جامع رصد، نظارت، ارزیابی، اعتبارسنجی، رتبه بندی و تضمین کیفیت در نظام آموزش کشور به صورت یک سازمان مستقل زیر نظر رئیس جمهور یک اقدام ضرورت و مثبت است که منجر به بالا رفتن کیفیت در نظام آموزش کشور از قبل از دبستان تا تحصیلات عالی دانشگاهی خواهد شد.
در این زمینه کارشناسان و متخصصان حوزه آموزش، نمونه‌هایی از تجربه‌های جهانی در حوزه اعتبارسنجی و تضمین کیفیت آموزش در ۱۰ کشور اروپایی، ۵ کشور آفریقایی، ۸ کشور آسیایی و استرالیا و کانادا را هم مرور کردند و پس از تشکیل جلسات متعدد و بحث و تبادل نظر، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور» که بر اساس مصوبه جلسه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی و در جلسه ۸۸۳ مورخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده بود را ابلاغ کرد.

در بهمن سال ۱۴۰۲ نیز در جلسه ۸۹۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، اساسنامه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی آموزش کشور به تصویب رسید.

روز گذشته هم رئیس جمهور حکم عبدالرسول پورعباس را به عنوان سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور صادر کرد.

عبدالرسول پورعباس سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در این باره اینگونه اظهارنظر می‌کند که سازوکار جدیدی ایجاد نخواهد شد بلکه مسوولیت‌های سازمان سنجش بیشتر می‌شود، به طوری‌که بخشی از مسؤولیت‌ها در برگزاری آزمون‌های نهادها نیز به این سازمان واگذار می‌شود.

منبع: فارس

کد خبر 751948

دیگر خبرها

  • چرا سازمان ملی سنجش تشکیل شد؟
  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • جمهوری اسلامی دختران و زنان را محور خانواده و دارای نقش موثر اجتماعی می‌داند
  • الحاق شناورها و تجهیزات جدید به نیروی دریایی
  • فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 
  • چگونگی استنباط سنن الهی در نظام حکمرانی
  • موفقیت معلمان در تربیت جوانانی در تراز انقلاب اسلامی است
  • اسلامی: ما در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی حرکت می‌کنیم
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی